Jump to content
Sign in to follow this  
Angel Butterfly

Internal Server Errors and Messages Vanishing Upon Clicking Send

Recommended Posts

I've noticed that this message has becoming more and more recently. In regular forum posts or private messaging or even in creating a brand new thread. Granted it is not all the time, but regular enough for me to feel a need to mention it.

I am posting it in here to determine if others are also getting this same message as well.

Cheers

 

"Internal Server Error
 
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
 
Please contact the server administrator at webmaster@bandingtogether.com.au to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
 
More information about this error may be available in the server error log.
 
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request."

Share this post


Link to post
Share on other sites

no i'm just getting an annoying thing that takes me to another page and wants me to do a survey on bandingtogether! i don't do surveys!! Unless government inforced ;-)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×